IZPOSOJA ELEKTRIČNIH SKIROJEV

IZPOSOJA ELEKTRIČNIH SKIROJEV

Ali potrebujete električni skiro le za krajše obdobje? Morda želite električni skiro pred nakupom preizkusiti in se prepričati, da je ustrezen? Preverite našo ponudbo električnih skirojev, ki so na voljo za izposojo.

Za vsa vprašanja, želje in pogoje izposoje, smo vam na voljo na telefonski številki 031 703 247.


Na voljo so spodaj napisani električni skiroji:


 • električni skiro Delectric Marine Yacht • električni skiro Delectric RETRO • električni skiro Delectric BLACK EDITION e5.0Cena izposoje in testa električnega skiroja:


 • Test do 1 ure - brezplačen
 • Najem za 5 ur - 15 €
 • Najem za 1 dan - 25 €
 • Najem za 3 dni - 50€
 • Vikend najem (petek-nedelja) - 50 €
 • Tedenski najem (po dogovoru) - 100 €


Izposojena oprema se plača v naprej.

V primeru zanude, se doplača razlika po ceniku.

Cene so informativne in se lahko spremijajo.

Cene ne vsebujejo DDV, saj ponudnik ni zavezanec za DDV po 1. odstavku 94. člena ZDDV-1.


 SPLOŠNI POGOJI NAJEMA IZPOSOJENE OPREME


 1. V primeru povzročitve škode na opremi, je oseba, ki si je sposodila opremo, dolžna poravnati nastalo škodo v višini 60% cene nove opreme.
 2. Oseba, ki si opremo izposodi, prevzema polno odgovornost za opremo.
 3. Izposojena oprema ni zavarovana. Eventuelne poškodbe opreme krije oseba, ki si je opremo izposodila. Eventuelna kraja opreme je odgovornost osebe, ki si je opremo izposodila in ta oseba je ob najemu seznanjena, da bo v tem primeru plačala 100% vrednosti opreme.
 4. V primeru kraje je oseba, ki si je opremo izposodila, dolžna krajo prijaviti lokalni policijski postaji.
 5. Menjava opreme v najemnem obdobju z opremo enake kvalitete in vrednosti je vedno mogoča. Prav tako je mogoča menjava opreme za drugo višje kvalitete z doplačilom razlike v ceni najema. V primeru, da se menja oprema za opremo nižje kvalitete pa vračilo denarja ni možno.
 6. Najem opreme je potrebno plačati vnaprej, v kolikor ni drugače pisno dogovorjeno z vodstvom podjetja.
 7. V primeru zamude vračila opreme se zaračunava dodaten dan najema po veljavnem ceniku.
 8. V kolikor oprema ni vrnjena najkasneje v 7 dneh po izteku najemnega obdobja bo oprema prijavljena na Policijo kot ukradena.
 9. Oprema se lahko vrne pred iztekom najemnega obdobja. Vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru poškodb, bolezni in sicer ob predložitvi zdravniškega potrdila.
 10. Ob prevzemu izposojene opreme je potrebno podpisati izjavo o najemu opreme. S podpisom izjave najemnik sprejme splošne pogoje izposoje opreme.
 11. Izjava o najemu je veljavna samo v primeru, ko je plačilo za celoten čas najema izvršeno v celoti in je najemnik predložil veljaven osebni dokument. Najemnik dovoljuje shranjevanje osebnih podatkov izposojevalcu opreme in uporabo le teh za namene statistične obdelave. Izposojevalec pa se obvezuje, da bo prejete podatke hranil in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Vaša košarica je prazna!